Bij Zeker Weten leer je met zelfvertrouwen en plezier.

Zeker Weten bestaat sinds 2013 en is opgericht door Fleur van Meeuwen en Emmy Koets. Beiden zijn jarenlang werkzaam geweest in het basisonderwijs en kennen de werkwijze van kinderen van alle leeftijden van de basisschool. Daarnaast begeleiden zij kinderen als Remedial Teacher, zowel op individuele basis als in kleine groepjes. Fleur heeft de vestiging Zeker Weten Amsterdam onder haar hoede en Emmy de vestiging Zeker Weten Den Haag. Op beiden locaties werkt een ervaren en enthousiast team.

Zeker Weten biedt basisschoolleerlingen trainingen, cursussen in kleine groepjes alsook individuele remedial teaching. In onze training speelt het vergroten van het zelfvertrouwen een grote rol. In een kleine, veilige groep durven kinderen zich open op te stellen en zijn ze ontvankelijk voor nieuwe stof en manier van werken. Middels tips en persoonlijke aandacht wordt sturing aan het leerproces gegeven, inzicht krijgen in eigen kunnen en talent staat hierbij centraal.

Onze positieve aanpak heeft een stimulerende werking; leerlingen worden vertrouwd met leervaardigheden, zoals ‘mindmappen’, waarvan ze de rest van hun schoolloopbaan profijt van zullen hebben. Ook wordt kinderen onder begeleiding aangeleerd hun werk te evalueren, zodat ze de verantwoordelijkheid van eigen werk dragen en plezier beleven aan eigen successen. Bij de individuele begeleiding speelt het vergroten van het zelfvertrouwen een belangrijke rol. Vanuit het vertrouwen werken we samen aan het versterken van de schoolse vaardigheden.

Kinderen met een LGF (leerling gebonden budget, ook wel ‘rugzakbegeleiding’ genoemd) kunnen via de school aangemeld worden. Ook kinderen met een PGB (persoons gebonden budget) zijn van harte welkom.

Fleur van Meeuwen

Mijn naam is Fleur van Meeuwen. Sinds het jaar 2000 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Daarnaast startte ik in 2005 een eigen praktijk voor remedial teaching en begeleid ik kinderen met faalangst. Binnen de praktijk beleef ik plezier aan het persoonlijk contact, het creëren van een optimale werksfeer en aan het behalen van gestelde doelen. Als gevolg van het succes van de trainingen en cursussen in kleine groepjes ben ik in 2013 samen met collega Emmy, Zeker Weten gestart. Alle kinderen van de basisschool zijn er welkom! Ze nemen hun vergaarde kennis en bagage mee waarbij optimaal te leren presteren, zelfvertrouwen en plezier in het leren voorop staan. Ik woon in Amsterdam waar ik onze nieuwste vestiging heb geopend.

Emmy Koets

Mijn naam is Emmy Koets, bevoegd leerkracht, gediplomeerd Remedial Teacher en dyslexiespecialist (Master Special Education Needs). Na jaren met veel plezier voor de klas te hebben gestaan, ben ik in 2005, naast mijn werk op een basisschool in het Benoordenhout in Den Haag, mijn eigen praktijk gestart. Hier help ik met veel enthousiasme en succes kinderen met leerproblemen weer op weg. Met Zeker Weten werk ik hieraan verder nu ook met kleine groepjes kinderen. Ik ben coach voor kinderen die beelddenken en ik geef faalangsttrainingen. Vanuit het werken aan het zelfvertrouwen help ik kinderen op weg naar zelfstandigheid. Met Zeker Weten ga ik verder op de ingeslagen weg. Door samen te werken met Fleur en door, naast individuele begeleiding, in groepjes te werken is het mijn doel om op een positieve manier het optimale uit elk kind te halen.

Ik heb mijn Cito-score binnen en ben echt heel blij! Ik heb 541 en mijn verwachte score was 540. Voor studievaardigheden heb ik een score van zelfs 78% gehaald. Ik ben heel blij en de bijles heeft echt heel goed geholpen, heel erg bedankt!

– Anouk

Meer weten over onze diensten of uw kind direct aanmelden?

Bekijk onze diensten om te ontdekken hoe we ook uw kind vaardigheden en leerplezier kunnen bijbrengen. Heeft u aanvullende vragen of wilt u uw kind aanmelden voor onze trainingen en cursussen of individuele remedial teaching? Neem dan contact met ons op: eamkoets@gmail.com voor aanmeldingen in Den Haag.